Άρθρα για ΕΣΠΑ και Χρηματοδοτικά Εργαλεία


Άρθρα για ΑΠΕ (φωτοβολταϊκά, βιομάζα κ.α.)

Επικοινωνία

TETRIS Built Environment
Έργα Ενέργειας - Project Management


Γραφείο Αττικής:
Σταδίου και Καραγιώργη Σερβίας 2, Σύνταγμα
Τηλ: 210 3731771
Fax:
2413 018 300

Γραφείο Θεσσαλίας:
Παπαναστασίου 119, Λάρισα
Τηλ: 24 130 130 22
Fax: 2413 018 300

Κατηγορίες

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

 

Consulting - Συμβουλευτικές υπηρεσίες

 

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες | Consulting Services

Η Tetris Built Environment, παρέχει πλήρη υποστήριξη με καθετοποιημένες υπηρεσίες «one stop solution» σε επιχειρηματικά σχέδια. Οι Υπηρεσίες της Tetris Built Environment αφορούν:

  • Συμβουλευτικές Υπηρεσίες - Χρηματοδοτήσεις
  • Υπηρεσίες Τεχνικού Συμβούλου, Κατασκευή -Ανακαίνιση
  • Υπηρεσίες Συμβούλου σε Επενδύσεις Real estate, Διαχείριση σε ακίνητα για χρήση Airbnb

Απευθυνόμαστε σε επιχειρήσεις, επενδυτές ιδιώτες και Eπενδυτικά Fund που δραστηριοποιούνται στους τομείς Ενέργειας - Φυσικού Αερίου, Τουρισμού, Επενδύσεων σε Real Estate και προσβλέπουμε σε Ενιαίες Λύσεις και ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσίας προς τους πελάτες μας με «Turn key solution» Services.

Η εταιρεία διαθέτει δίκτυο γραφείων σε Αθήνα και Θεσσαλία και κατέχει πρωταγωνιστική θέση στο χώρο των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών βάσει του πελατολογίου και των εγκεκριμένων επενδυτικών προτάσεων που διαχειρίζεται.

Η Tetris Built Environment, αναλαμβάνει Υπεύθυνα και με Ασφάλεια να παρέχει τις παρακάτω Συμβουλευτικές Υπηρεσίες.

  • Υποστηρίζει συμβουλευτικά τους επενδυτές & τις επιχειρήσεις στο στάδιο του Σχεδιασμού, της Εξεύρεσης Κεφαλαίων & Ευνοϊκών Χρηματοδοτικών λύσεων τόσο για τις επιχειρήσεις όσο και για τα επενδυτικά project.
  • Αναλαμβάνει πλήρως τη σύνταξη μελετών, την εκτέλεση κατασκευαστικών εργασιών καθώς και τη διεκπεραίωση των διαδικασιών για την Αδειοδότηση, την Υλοποίηση, την Κατασκευή & τη Διαχείριση των Project.
  • Μετέχει σε όλο το φάσμα της εξέλιξης ενός επενδυτικού project, από την Εξεύρεση της κατάλληλης επένδυσης έως την αξιολόγηση και την αξιοποίησή της, παρέχοντας επιπρόσθετα τις υπηρεσίες διαχείρισης για τα επενδυτικά ακίνητα.

 

Υπηρεσίες | Services